Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Mens sana in corpore sano!

 
 

Mesaj de intampinare

Fii binevenit pe acest site si-ti urez sanatate ca-i mai buna decat toate!
Traim intr-un ritm alert, in stres si mereu in criza de timp si de multe ori neglijam lucrul cel mai de pret din viata noastra :sanatatea.
Aici ai ocazia sa inveti foarte multe lucruri despre sanatate, pe care poate ca nu le cunosteai, sau nu le acordai prea multa atentie.
Invata sa mananci sanatos, sa traiesti sanatos,sa-ti pastrezi sanatatea si nu vei mai avea nevoie sa apelezi atat de des la medicul de familie, sa cheltuiesti asa de multi bani pe madicamente, sau sa te pricopsesti la batranete cu toate bolile posibile.
Este mult mai usor sa previi decit sa tratezi!
Daca ai un mod de gandire sanatos,te vei hrani sanatos,vei avea si un stil de viata sanatos si o speranta de viata mult mai mare.
Desi nu este prea usor sa traiesti,ingrijeste-te de sanatatea ta si viata iti va parea mult mai frumoasa.
Iubeste viata si invata sa traiesti sanatos!Si nu uita nici o clipa:sanatatea este mai presus de toate!
Stiu ca multi cauta scuze ca nu au destul timp ,sau suficienti bani sa-si intretina sanatatea.Dar in acest caz cine se scuza se acuza si la un moment dat va plati foarte scump aceasta ignoranta.Mai devreme sau mai tirziu ,viata ne va deconta toate abuzurile, viciile ,neglijentele ,sau ignoranta si atunci vom fi dispusi sa facem orice sau sa dam toata averea noastra pentru a ne recapata sanatatea. De multe ori insa este prea tarziu.De aceea nu lasa pe maine ce poti face chiar azi.
Incepe chiar din acest moment sa acorzi mai multa atentie sanatatii tale si intretinerii ei,iar rasplata va fi pe masura. Viata ta va deveni mai usoara , mai frumoasa si mai lunga!Crede-ma ca nu sunt simple povesti. Aici vorbim despre viata ta!Asa ca ia aminte!
Apa de buna calitate vindeca! Apa de robinet dauneaza! Tu alegi!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one